«Прорвали оборону на лівому фланзі»: ЗСУ просуваються вперед у Запорізькій області | Новини Запоріжжя

Збройні сили України продовжують наступальну операцію в ході якої ворог несе втрати. В районі селища Вербове захисникам вдалось прорвати оборону ворога.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський у коментарі «CNN»

«На лівому фланзі під Вербовим у нас прорив, і ми продовжуємо просуватися далі. Не так швидко, як очікувалося… Головне – не втратити цю ініціативу», — зазначив Тарнавський.

За його словами осінні сильні дощі можуть ускладнити пересування важкої техніки й стати серйозною перешкодою під час просування.

«Враховуючи те, як ми рухаємося вперед, здебільшого без транспортних засобів, я не думаю, що погода сильно вплине на контрнаступ»,— сказав Тарнавський.

На думку генерала, найбільший прорив у цьому контрнаступі попереду і він буде після Токмаку.

«Зараз вони покладаються на глибину своєї лінії оборони там. Є комбінація невеликих шкідливих груп оборони противника, які наразі розташовані дуже точно та компетентно. Але дії наших бійців змушують їх повільно відступати, коли вони стикаються з нашими штурмовими загонами», — додав військовий.

В окупантів на Запоріжжі дефіцит продуктів, через який вони тероризують людей.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя