Прийнято остаточне рішення: як навчатимуться школярі з 1 вересня у Запоріжжі | Новини Запоріжжя

У Запорізькій міській раді ухвалили остаточне рішення щодо форми навчання для школярів. Раніше було озвучено, що частина шкіл зможе працювати за «змішаною формою» навчання. Але згідно з ухваленим колегіальним рішенням з 1 вересня діти продовжать навчатися дистанційно.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

Учора, 16 серпня, під час чергової зустрічі виконуючого обов’язки міського голови Анатолія Куртєва з представниками батьківських комітетів та педагогічних колективів шкіл, дитячих садків та закладів позашкільної освіти було прийнято одноголосно рішення — у Запоріжжі дити навчатимуться дистанційно.

Паралельно у навчальних закладах продовжують облаштовувати найпростіші укриття, щоб, коли ситуація покращилася, діти змогли вчитися за «змішаною формою».

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», обласна влада разом із ДСНС на цьому тижні проводить планові перевірки, за результатами яких, 25 серпня, мають ухвалити остаточне рішення, які освітні установи можуть працювати в «змішаному форматі», які — виключно дистанційно.

Освіта під час війни. Як у прифронтовому Запоріжжі відновлюють укриття у школах і дитсадках, щоб частково відновити очне навчання, – ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя