Пошкоджено території підприємств та будинки, поранено людей: ворог завдав удари по Запоріжжю ракетами Х-22 та «Shahed», — ФОТО | Новини Запоріжжя

Минулими вихідними, 15 та 16 липня, військові російської армії завдали 107 ворожих ударів по Запорізькій області. Внаслідок російської агресії зареєстровано 51 повідомлення про руйнування. Внаслідок ворожого обстрілу поранено 9 мирних жителів.

Про це повідомляють у Національній поліції у Запорізькій області.

Минулими вихідними військові російської армії атакували регіон із зенітно-ракетних комплексів. Реактивних систем залпового вогню, артилерії, застосовували авіацію та безпілотні літальні апарати.

Запоріжжя ворог атакував «Shahed» та вдарив крилатою ракетою Х-22. Пошкоджено територію підприємств у двох районах міста, а також прилеглі будинки та машини місцевих мешканців. В результаті російської атаки поранено троє людей. Жінка та двоє чоловіків проходять лікування у медичних закладах.

Ворог завдав удар по фермерському господарству в Запорізькому районі. Пошкоджено господарські будівлі.

Під час російської атаки у Степногірську було пошкоджено будівлю місцевого самоврядування, приватні та багатоповерхові будинки, зупинку громадського транспорту. Внаслідок обстрілу осколками від ворожих снарядів поранено 5 місцевих жителів.

Слідчі поліції та Служби безпеки України відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

На Запоріжжі захисники «приземлили» ворожий безпілотник.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя