Поліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу

Поліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу -

Поліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу — фото: zp.npu.gov.ua

Окупанти продовжують обстрілювати Запорізьку область. Учора, 28 вересня, росіяни здійснили п’ять БПЛА-атак по Роботиному, скинули 4 авіабомби на Оріхів та Малу Токмачку, завдали ракетного удару по Комишуваху, 106 ударів з РСЗВ та артилерії по інших містах та селах Пологівського та Василівського районів. Обійшлося без жертв.

Як повідомили в ГУ Нацполіції в Запорізькій області, внаслідок артилерійських та авіаційних атак Орєхова, Преображенки та Гуляйполя зруйновано будинки мирних жителів, також на територіях домоволодінь пошкоджено господарські будівлі та гаражні приміщення.

Наслідки обстрілів виглядають так:

Поліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу -Поліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу — фото: zp.npu.gov.uaПоліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу -Поліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу — фото: zp.npu.gov.uaПоліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу -Поліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу — фото: zp.npu.gov.uaПоліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу -Поліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу — фото: zp.npu.gov.uaПоліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу -Поліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу — фото: zp.npu.gov.uaПоліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу -Поліція показала наслідки обстрілів у Запорізькій області за добу — фото: zp.npu.gov.ua

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя