Писала в соцмережі схвальні пости про окупантів: у Запоріжжі викрили прихильницю путінської політики | Новини Запоріжжя

У Запоріжжі СБУ викрила антиукраїнську агітаторку, яка героїзувала військових РФ. Вона виправдовувала воєнні злочини російських військових та підтримувала окупацію українських територій.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація з посиланням на СБУ.

Так, покоївка одного із соціальних закладів міста, яка була прихильницею «політики путіна», з початком російської агресії значно активізувала свою діяльність. На власній сторінці в одній із заборонених соцмереж вона завзято виправдовувала повномасштабне вторгнення та категорично заперечувала військові злочини РФ.

У своїх репостах та публікаціях жінка схвалювала так звану «спецоперацію», підтримувала російських військових і бойовиків так званих «днр/лнр». Вона також дискредитувала органи влади й ЗСУ та закликала допомагати окупантам, аби підняти «русский флаг в Киеве».

У коментарях до постів жінка глорифікувала дії путінського режиму і висловлювала очікування скорішого приходу в регіон «руського миру».

Їй повідомили про підозру за ч. 2, ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України) ККУ.

Росіяни хочуть зробити «іноземцями» мешканців окупованих територій без паспорта РФ: погрожують депортацією

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя