Під час ракетного обстрілу в Запоріжжі загинув військовий

У Запоріжжі внаслідок ворожого обстрілу загинув військовослужбовець ЗСУ Сергій Єрємєєв.

У Запоріжжі внаслідок ворожого обстрілу загинув військовослужбовець ЗСУ Сергій Єрємєєв. Фото: facebook.com/matvgromada

У суботу, 29 липня, російські військові вдарили по території Запоріжжя із зенітно-ракетного комплексу. Ракета типу С-300 вбила двох людей, ще троє — отримали поранення. Стало відомо, що загиблий чоловік був військовим.

Як повідомили у Матвіївській сільській раді, під час ракетного обстрілу окупантів, у Шевченківському районі Запоріжжя загинув 45-річний військовослужбовець із Запорізької області Сергій Єрємєєв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що Сергій Єрємєєв служив у 54 бригаді ЗСУ на посаді стрільця штурмової групи. На момент ракетного обстрілу міста чоловік перебував в Запоріжжі у короткотерміновій відпустці у зв’язку з пораненням.

Прощання із захисником України відбулось сьогодні, 2 серпня, на кладовищі у селі Українка, що у Запорізькому районі.

Нагадаємо, що вибуховою хвилею та уламками ракети пошкоджені квартири в багатоповерхівках, припарковані авто, високовольтні електродроти, магазини, інші будівлі на підприємствах та об’єктах інфраструктури навколо епіцентру влучання. 

Внаслідок ракетного удару смертельно поранено чоловіка та жінку, ще троє осіб звернулися до місцевих лікарень за медичною допомогою.

Правоохоронці задокументували наслідки всіх влучань, зібрали докази воєнних злочинів росіян. За всіма фактами слідчі поліції та СБУ відкрили кримінальні провадження за порушення законів та звичаїв війни.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя