Під час масованого обстрілу загарбників загинула мешканка Запорізької області, — ФОТО | Новини Запоріжжя

29 грудня військові російської терористичної армії масовано актували Україну. Під ворожими ударами опинились 120 міст і сіл країни. Станом на вечір 30 грудня було відомо про 159 постраждалим мирних мешканців. Ще 39 людей загинули, серед них і мешканка Запорізької області.

Про це повідомив Іван Федоров, міський голова Мелітополя.

28-річна Олеся Пузиревич разом із чоловіком виїхала з окупованого селища Мирне Мелітопольського району. Родина мешкала в Одесі. 19 грудня дівчина відсвяткувала свій, як з’ясувалось, останній день народження. Минулої п’ятниці дівчина загинула внаслідок російського масованого обстрілу.

«В окупації у дівчини залишилися батьки та бабуся. Розділені ворогом, навіть після деокупації вони більше ніколи не побачать доньку та онуку», — написав Федоров.

У групі «Їх вбила Росія» на Facebook повідомляють, що чоловік загиблої вижив. Він пораненим виповз через сусідню квартиру. Саму ж Олесю знайшли згодом мертвою.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», 29 грудня у Запоріжжі, внаслідок чергової терористичної атаки окупантів загинула 53-річна Оксана Воробйова, вчителька початкових класів. Загалом, внаслідок масованої атаки по обласному центру загинули 9 людей, ще 13 постраждали.

Масована атака Запоріжжя: триває ліквідація наслідків ворожого обстрілу, — ФОТО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя