Перед гауляйтерами поставили план: окупанти мають вивезти на «відпочинок» тисячі дітей із Запорізької області | Новини Запоріжжя

Російська окупаційна влада поставила перед гауляйтерами Запорізької області план щодо вивезення дітей, нібито, на відпочинок. Дітей відправляють до російських міст, де їх піддають ідеологічній обробці.

Про це повідомляють у Центрі національного спротиву.

Цього літа російська окупаційна влада має вивезти на «відпочинок» понад 10 тисяч дітей із Запорізької області. Їх відправляють до так званих таборів у Дагестані, Чувашії, Краснодарському краї та інше.

Проєктом займається партією російського диктатора Володимира Путіна. У таборах дітей піддають ідеологічній обробці через пропагандистські концерти та «освітні заходи».

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», росіяни вивезли з окупованої території Запорізької області 250 дітей. Дітей на тимчасово окупованих територіях зомбують цілий рік. Влітку — під приводом відпочинку відправляють до таборів. Організатори навіть не приховують намірів поїздки: «виховати справжніх патріотів РФ».

З нового навчального року школярам на окупованих територіях регіону, пояснюватимуть причини початку «СВО».

Наразі російські окупаційні війська ретельно перевіряють не лише дорослих на тимчасово окупованих територіях, а й дітей.

За рік 223 дітям, позбавлених батьківського піклування та сиротам, які перебувають на тимчасово непідконтрольних Україні територіях Запорізької області, російська окупаційна влада знайшли опікунів.

Окупанти влаштували обхід будинків у Запорізькій області: що шукали загарбники.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя