Окупанти створили військові штаби у «націоналізованих» будівлях Запорізької області | Новини Запоріжжя

Тимчасово окупований Мелітополь окупаційна влада вибрала як адміністративний та логістичний центр. Тут ворог розміщує свої штаби у школах, садках та «націоналізованих» будівлях.

Про це повідомляє Іван Федоров, міський голова Мелітополя.

Будівля по вулиці Сагайдачного, 1 російська окупаційна влада «націоналізувала» ще у грудні минулого року. Наразі біля неї постійно перебувають представники військової прокуратури.

На вході «віджатого» ворогом бізнес-центру по проспекту 50-річчя Перемоги, 18/1 чергує військова охорона, а в другій половині дня тут паркують елітні іномарки на російських номерах.

З міжрайонного реєстраційно-екзаменаційного відділу на вулиці Інтеркультурній російські загарбники зробили аналог в’язниці: на огорожу навколо будівлі намотали колючий дріт, на в’їзді встановили сталеві автоматичні ворота, а на дорогу винесли «їжаки».

«У 24-ій школі, окупаційним «директором» якої призначили колишнього сторожа, взагалі зробили гуманітарний хаб для військових РФ. Батьків і вчителів змушують приносити гуманітарку, яку забирають російські солдати», – пише Іван Федоров.

У Запорізькій області окупанти платять гроші за доноси, щоб виконати план щодо затримання партизанів

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя