Окупанти будують додаткові багатокілометрові лінії фортифікацій у Запорізькій області: подробиці | Новини Запоріжжя

Російські окупаційні війська продовжують зміцнювати свої позиції на тимчасово окупованих територіях. Російські загарбники створюють додаткові лінії фортифікацій.

Про це повідомляє «Маріуполь.Спротив» та «Бердянськ online».

Військові РФ створюють додаткові лінії оборони – для цього вони вантажівками завозять ліс та «зуби дракона» на окуповані території. Загарбники будують щонайменше по три додаткові лінії фортифікацій на Бердянському та Маріупольському напрямку.

«За останній тиждень нові траншеї, зокрема, у Бердянському районі з’явилися на ділянці Осипенка – Новотроїцьке (близько 20 кілометрів на північ від Бердянська). Довжина укріпрайону — близько 10 кілометрів», — йдеться у повідомленні.

На відрізку між селами Успенівка та Малинівка, це приблизно 30 кілометрів на північ від Бердянська, зафіксовано протитанковий рів завширшки близько 100 метрів та будівництво інших фортифікаційних споруд.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», у Запорізькій області окупанти змушують українців чистити окопи. Також російські окупаційні війська посилюють оборону: зводять  греблі та завозять ліс-кругляк.

Ліквідовано ворожі штаби, жива сила й склади з боєкомплектами: «бавовна» в Запорізькій області.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя