Окупаційна влада планує відкрити аквапарк у Бердянську | Новини Запоріжжя

Окупаційна влада Бердянська анонсувала відкриття аквапарку в серпні. Новини про відкриття аквапарку збіглася з інформацією про систематичні відключення води в мікрорайонах, де знаходиться заклад.

Про це повідомляє «Бердянськ Сьогодні».

Минулого літа аквапарк працював майже все літа. За деякими даними, російські загарбники віддали негласне управління аквапарком зраднику Аркадію Михайлову, який очолював Бюро технічної інвентаризації.

«З чуток, він прибрав до рук контроль над кількома видами «віджатих» бізнесів у Бердянську», — йдеться у повідомленні.

Згідно з російськими реєстрами, управління аквапарком залишається у юридичної особи  ТОВ «Сурож АГРО» — клон української компанії, зареєстрований за російськими законами у листопаді 2022 року.

«Керівник Олександр Олександрович Бєляєв. Особа з такими ж даними значиться директором «Сурож АГРО» в українських реєстрах. Чи мають контроль над бізнесом його кінцеві бенефіціари у разі необхідності будуть встановлювати правоохоронці», — йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», Бердянський район страждає від нестачі прісної води. Наразі залишки дніпровської води з найбільшого за обсягом б’єфу Каховського магістрального каналу російські окупанти перекидають у курортний район.

Окупанти планують видавати «ліцензії» на видобуток корисних копалин у Запорізькій області.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя