Окупаційну «владу» тимчасово захопленого Токмака готують до евакуації

Окупаційну "владу" тимчасово захопленого Токмака готують до евакуації.

Окупаційну "владу" тимчасово захопленого Токмака готують до евакуації. Фото: zoda.gov.ua

Окупаційна «влада» міста Токмак, яке тимчасово перебуває під контролем Росії, готується до переїзду до іншого міста.

Згідно з інформацією, отриманою від мера Мелітополя Івана Федорова, останні успіхи Збройних сил України на Запорізькому фронті змусили окупаційних представників розглядати такий крок.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мер Мелітополя зауважив, що оборона ворога розсікається, і перші щури втікають з тонучого ‘російського корабля’. За повідомленнями місцевих мешканців, окупаційна «влада» Токмака в даний момент підготовлена до переїзду до іншого міста.»

Незважаючи на те, що конкретний напрямок переїзду окупаційних представників ще невідомий, відзначається, що цей крок може вплинути на хід подій у регіоні.

Окупаційну "владу" тимчасово захопленого Токмака готують до евакуації фото 1Окупаційну "владу" тимчасово захопленого Токмака готують до евакуації фото 1

Варто відзначити, що хоча російські окупаційні війська не відступають, їхня присутність продовжує зростати, що підкреслює складний характер конфлікту.

Раніше також повідомлялось, що російські загарбники звели на околицях тимчасово окуповааного Токмака дамбу для того, щоб підірвати її та загальмувати наступ ЗСУ.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя