Одяг для сну і не тільки: огляд піжам Victoria’s Secret

Затишок, комфорт і розкіш — це три слова, які ідеально описують піжами Victoria’s Secret. Колекція нічного одягу не тільки комфортна, але і створює елегантний образ для дому. Від ніжних тканин до вишуканих деталей дизайну, піжами Victoria’s Secret об’єднують у собі максимальну зручність і вишуканість. Дозвольте собі зануритися у світ розкішного нічного одягу і дізнайся більше про цю особливу колекцію в даному огляді.

Піжама Satin Lace-Back Cami Set

Ця піжама Вікторія Сікрет, як нічна мрія, втілена у реальність, пропонує більше, ніж просто комфортний сон. Розкішний дизайн від Victoria’s Secret поєднує в собі ніжність та елегантність. Регульовані бретелі дозволяють ідеально підлаштувати майку до фігури, роздільна спинка із застібкою на ґудзики додає нотку загадковості й робить цей комплект особливим. Сатинова тканина виглядає розкішно, на вибір в асортименті є два кольори — фуксія та яскравий червоний.

Піжама з шортами Ribbed Modal Short Pyjamas

Цей особливий виріб виглядає як суцільна піжама, і все завдяки особливому силуету. Топ з довгими рукавами прикрашений V-подібним вирізом спереду, застібка на ґудзики робить топ більш виразним. Шорти з високою талією дарують комфорт, шикарно обтягують стегна. Тканина модал в рубчик ніжно обіймає тіло, забезпечуючи неймовірну м’якість. Купити піжаму Вікторія Сікрет цієї моделі тобі слід у тому випадку, якщо ти любиш комфортні, але облягаючі речі. Адже цей комплект чудово підійде для твоєї ідеальної фігури.

Набір для сну Victoria’s Secret Velvet Wrap PJ

До цього набору входить сорочка-кімоно на поясі та штани вільного крою.  Вільна посадка дарує відчуття легкості й свободи рухів, пояс на талії додає нотку жіночності та підкреслює твою фігуру. Сатинова підкладка робить цю піжаму ще більш комфортною для шкіри. Люрексові полоски та квітковий принт додають блиск і розкіш до цього образу, перетворюючи твою нічну атмосферу на справжнє шоу стилю. Це безпрограшний варіант для впевненої в собі, дорослої та самодостатньої жінки.

Піжама Satin Long Pajama Set

Ця жіноча піжама Вікторія Сікрет — ідеальний подарунок, що додасть шарму і вишуканості в поєднанні з високим комфортом. Вільна та легка форма дарує відчуття затишку, м’яка сатинова тканина ніби пестить шкіру, а леопардовий принт виглядає спокусливо та зухвало. Для додатково комфорту — кишеня на сорочці, довжина нижче стегон (у сорочки), штани вільного крою зі шнурком по лінії талії. Цей набір для сну — вибір справжньої амазонки, що має почувати себе на всі сто навіть тоді, коли поринає у царство снів.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя