На Запорізьку область летіли авіабомби та безпілотники: поранено три людини, — ФОТО | Новини Запоріжжя

За добу, 20 вересня, окупанти завдали 87 ударів по містах і селах Запорізької області. Вдарили безпілотниками по Канівському, Чарівному, Малинівці, Новодарівці, Кам’янському, скинули авіабомби на Оріхів і Преображенку, обстріляли з артилерії та РСЗВ інші населені пункти області. Поранено троє людей.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

Під час авіаційної атаки на Преображенку поранення різного ступеня тяжкості отримали троє місцевих жителів, їх доставили до районної лікарні.

Внаслідок атаки безпілотниками у Канівському зруйновані будинки, господарські споруди та гаражі. Значні пошкодження житлової інфраструктури зафіксували на Пологівщині. У Гуляйполі, Оріхові, Преображенці та Новосолошиному зруйновано близько 20 приватних осель, пошкоджено паркани та територію домоволодінь.

Учора зареєстрували 28 повідомлень про руйнування. Під ворожим вогнем за добу опинилися село Канівське Запорізького району, міста Гуляйполе та Оріхів, села Преображенка, Новоандріївка, Новосолошине, Гуляйпільське, Новодарівка, Ольгівське, Чарівне, Малинівка, Левадне, Новоселівка, Полтавка, Білогір’я Пологівського району, а також села Малі Щербаки, Кам’янське та Степове Василівського району.

Слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Через російські обстріли в Гуляйполі та Оріхові горіли житлові будинки

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя