На війні загинув співзасновник взуттєвої фабрики у Запоріжжі | Новини Запоріжжя

13 листопада, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув Володимир Гіба. Чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення боронив українську землі від російських окупантів.

Про це повідомила Тетяна Ізовіт, голова правління «Укрлегпром».

Володимир Гіба був співзасновник Запорізької взуттєвої фабрики «МІДА» та членом правління в Українській Асоціації підприємств легкої промисловості. З перших днів повномасштабного вторгнення став на захист країни.

«Він був неймовірно позитивною, професійною, врівноваженою людиною, яка була закохана в життя! Висловлюємо щире співчуття та розділяємо скорботу і біль рідних, друзів, колег!», – зазначила Тетяна Ізовіт.

Друзі кажуть, що Володимир був гарним другом та дуже позитивною людиною. Побратими й досі не можуть повірити в його загибель. Згадують, що він навіть на передовій знаходив час для того, щоб всіх підбадьорити.

«Майже рік війни ми були поруч, їздили в гості, зустрічались в полях та на дорогах, будували плани на після війни…, а в вересні мене перевели на інший напрямок. Але, зв’язок залишився, Вова продовжував підбадьорювати нашу маленьку військову групу кумедними відосами… до самої загибелі. Навіть зараз я не можу усвідомити таку втрату, бо був впевнений, що Володя переживе всіх нас, навіть якщо прилетить снаряд, він прокрутиться між осколками, але не дасть себе вбити», — написав Андрій Разумовський.

Після поранення повернувся на передову: ворожа куля обірвала життя мешканця Запорізької області.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя