На фронті загинули два захисники із Запорізької області | Новини Запоріжжя

Віктор Крюков пішов добровольцем на фронт і загинув наступного дня після свого 46-го Дня народження. Віталій Шевченко після окупації Бердянська волонтерив та ходив на мітинги. Окупанти забирали його «на підвал». Після виїзду з окупації він вступив до лав Збройних сил України.

Як повідомляють у Михайлівській сільській раді 10 березня минулого року Віктор Крюков пішов добровольцем на фронт. Упродовж року захисник обороняв рідну землю від російських загарбників.

22 березня Віктору виповнилося 46 років. Наступного дня захисник загинув біля населеного пункту Водяне на Донеччині.

Прощання з Віктором Крюковим відбудеться завтра, 14 липня, об 11:00 у селі Люцерна біля сільського будинку культури. Поховають захисника на місцевому цвинтарі.

Бердянський активіст Віталій Шевченко до повномасштабного вторгнення був підприємцем, власником туристичної агенції «Темеринда».

«Коли до міста увійшли російські війська, він почав волонтерити і разом із багатьма бердянцями виходити на мітинги. Після одного з цих мітингів його викрали окупанти. Росіяни забрали Віталія «на підвал», де допитували і катували», — повідомляє «Бердянськ Сьогодні».

Коли Віталія відпустили, він виїхав з окупації і вступив до лав Збройних сил України. Віталій «Темеринда» Шевченко був сапером. Загинув на Запорізькому напрямку.

Двоє мешканців Запорізької області загинули в боях.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя