На Бердянському напрямку ЗСУ покращили тактичне положення і полонили російського військового, — НГУ

На Бердянському напрямку ЗСУ покращили тактичне положення і полонили російського військового, - НГУ.

На Бердянському напрямку ЗСУ покращили тактичне положення і полонили російського військового, — НГУ. Фото: facebook.com/PresscentrTavria

Військові Національної гвардії України, спільно працюючи з іншими підрозділами Сил оборони, покращили своє положення в районі села Приютне Пологівського району.

Протягом минулого тижня на Бердянському напрямку, де здійснюється оборона Урожайного, ворог здійснив вісім авіаударів і 54 артилерійські обстріли. Помітно, що спроби штурму були безуспішними. Про це на брифінгу повідомив тимчасово виконуючий директор департаменту планування застосування Нацгвардії Миколи Уршаловича.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У районі села Приютне 23-та окрема бригада Нацгвардії разом з іншими військовими вдосконалили свої тактичні позиції. Українські захисники знищили 10 ворожих бойовиків і взяли в полон одного з них.

На Мелітопольському напрямку підрозділи Нацгвардії приймають участь у наступальних операціях, розмінуванні та відбитті ворожих атак. Ворог здійснив 18 авіаударів та понад 450 артилерійських обстрілів, намагаючись зупинити наступальні дії. Українським захисникам вдалося продовжити просування в глибину ворожих позицій уздовж лінії фронту.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя