Мерію Запоріжжя охоронятимуть майже за 6 мільйонів

Запорізьку мерію охоронятимуть майже за 6 мільйонів.

Запорізьку мерію охоронятимуть майже за 6 мільйонів. Фото: radiosvoboda.org

На охорону запорізької мерії цього року готові витратити майже 6 мільйонів гривень. Виконавчий комітет Запорізької міської ради оголосив тендер на охоронні послуги.

Так, підрядник має цілодобово спостерігати за територію об’єкту. Захищати установу від руйнування та розкрадання. А також охоронці зобов’язуються оперативно реагувати на виклики. Про це стало відомо із системи публічних закупівель Prozorro.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На охоронні послуги готові виділити 5 мільйонів 687 тисяч 146 гривень. З них 3 503 617 гривень – кошти місцевого бюджету.  Охоронна фірма повинна забезпечити мінімум три цілодобових посту.

Згідно з тендерною документацією, охороняти потрібно буде саму адміністративну будівлю мерії, внутрішній двір виконкому по Соборному, 206 та сусідню будівлю по Зелінського, 3 (там розташовані управління земельних ресурсів, екологічна безпека, інспекція з благоустрою, департамент архітектури та Служба у справах дітей).

Також у переліку технічних умов зазначається, що замовник повинен мати спеціальні засоби, засоби зв’язку та фірмовий одяг, наявність кнопки екстреного виклику, яка забезпечить виїзд груп швидкого реагування.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя