Користувався речами та їв на місцях злочину: у Запоріжжі затримали серійного злодія | Новини Запоріжжя

Навесні до поліції надійшло кілька повідомлень про крадіжки на дачах Кушугума та Малокатеринівки. Зловмисник крав із будинків будівельні інструменти, побутові прилади та комп’ютерну техніку.

Про це повідомляють у Національній поліції у Запорізькій області.

За попередніми даними, зловмисник зламував замки, віджимав металопластикові вікна та проникав у будинки та будівлі на території домоволодінь.

На місцях злочинів зловмисник поводився «як удома»: переодягався, голився та снідав. Під час огляду будинків постраждалих правоохоронці виявили взуття, одяг правопорушника, а також бритву та столові прилади, якими він користувався.

Правоохоронці встановили, що до крадіжок причетний 22-річний місцевий мешканець. Три роки тому аналогічним чином він здійснив низку крадіжок, за що отримав умовний термін. По його завершенню, зловмисник знову пішов на злочини, оскільки не мав постійного прибутку.

Правопорушник тривалий час переховувався від правоохоронців. Коли його розшукали, не заперечував вину та добровільно видав викрадене майно, яке не встиг продати.

27 липня фігуранта повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Почало зносити течією річки: у Запоріжжі потонула 11-річна дівчинка.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя