Каблучка – яку ж вибрати з тисячі варіацій?

Ювелірні вироби представлені у неймовірно великому асортименті. По-перше, вони відрізняються призначенням (способом носіння) та видами. По-друге, різні вироби створені з різних дорогоцінних металів. І нарешті, кожен ювелірний шедевр представлений у своєму ціновому сегменті. Обрати одну прикрасу серед цього неймовірно різноманітного асортименту дуже складно. Але існують особливі речі, які отримали статус маст хев елементу в ювелірному арсеналі всіх без виключення представниць прекрасної статі.

І саме до цих особливих, дуже популярних варіацій і відноситься каблучка. Ну хіба знайдеться дівчина чи жінка, яка немає в скринці з коштовностями каблучки. І як показує практика, у сучасних красунь в арсеналі далеко не одна каблучка а кілька виконаних в різних стилях і дизайнах. Адже як стверджують консультанти УкрЗолото, ювелірні прикраси підбираються і під визначений наряд, і під настрій, і під ситуацію. І наприклад, каблучка масивна і декорована великими сапфірами чи смарагдами буде виглядати доречно в тандемі з вечірньою сукнею, але зовсім буде не актуальною в комбінації з джинсами. Для цього випадку майстри ювеліри пропонують інші варіації на тему каблучок. Тому, заходимо на сайт, дивимося н фото, оцінюємо різні колекції і обираємо.

З каменем чи без?

Каблучка – це такий аксесуар, який доречний завжди і всюди при умові, якщо він правильно підібраний по стилю і дизайну. Але якщо ви не хочете перейматися підбором каблучки під той чи інший образ, міняти прикрасу в залежності від того це робочий день чи святковий вечір – значить треба купити ювелірний виріб універсальний, виконаний в класичному стилі в форматі мінімалізму. Що це значить? Що це буде каблучка з золота чи срібла але без особливого дизайну и декору. Така прикраса підійде і до ділового образу, і до спортивного стилю. Крім того, вона прекрасно поєднується з іншими прикрасами (браслетом, сережками тощо).

Але така універсальна каблучка має один мінус – вона не додає вам жодної індивідуальності. Тоді як прикраси з особливим дизайном чи інкрустовані камінням, декоровані емальованими вставками чи діамантовим грануванням – це вже інша справа. Тут є місце для стильових експериментів. А щоб не було «модного провалу», треба запам’ятати просте правило – дуже коштовні прикраси, багато прикрашені дуже коштовними камінцями ще і великих розмірів, краще залишити на вечір. Тоді як на кожен день краще одягати каблучки не менш вишукані, але з більш скромним дизайном та декором. При цьому відмовлятися від діамантів навіть вдень не потрібно. Все залежить від їх розмірів та кількості. Тим більше каблучку з діамантом легко комбінувати з тенісним браслетом чи тенісним кольє які теж частенько прикрашають саме прозорими невеликими діамантами.

Тому, не відмовляйте собі в задоволенні купувати ювелірні прикраси, а саме каблучки, виконані в різних стилях та дизайнерських особливостях. Консультанти UkrZoloto підкажуть вам які моделі зараз в тренді, а які взагалі ніколи не виходять з моди. І візьміть собі на замітку, що каблучка – то ідеальне рішення для подарунку. І якщо треба вразити дівчину чи панянку – подаруйте каблучку.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя