Детонувало декілька годин: у запорізькому селі ліквідували місце скупчення окупантів | Новини Запоріжжя

У селі Кінські Роздори Пологівського району Запорізької області лунали вибухи в кафе, де окупанти зберігали свої боєприпаси та відпочивали.

Про це в ефіри національного марафону новин заявив мер Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, місцевий власник влаштував у колишньому дитячому садочку подвійний бізнес: основний зал перетворив на кафе і підгодовував ворога, а складські приміщення віддав окупантам під зберігання боєприпасів.

2 вересня там пролунали вибухи — детонувало декілька годин. Полум’я перекинулось на два «КамАЗи» росіян і техніку колаборантів.

Федоров зазначив, що ворог так організовує свій побут, що «де він їсть, там і зберігає склади з боєприпасами», тож однім пострілом можна одразу ліквідувати склади з боєприпасами, колаборантів та окупантів.

«Саме такі ліквідації продовжуються майже по всій території тимчасово окупованої Запорізької області», — каже мер Мелітополя.

Він також заявив, що окуповані Бердянськ та Мелітополь — це наразі суцільні військові бази, адже складно знайти будь-яке виробниче приміщення або виробничу базу, де б не було ворожої техніки або ворожого угруповання.

Мешканці окупованих територій не хочуть брати учать у фейкових виборах: росіяни завозять масовку

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя