Десятки загиблих та поранених: у Запорізькій області окупанти ліквідують один одного, — ВІДЕО | Новини Запоріжжя

У Центральному парку Михайлівки ввечері 12 серпня між окупантами стався конфлікт, який переріс у перестрілку, під час якої загинули та були поранені російські загарбники. Також минулого тижня один окупант загинув у ДТП, а в районі Роботине російські загарбники вбили своїх «колег», які були перевдягнуті в українську форму.

Про це повідомляють у Центрі національного спротиву та міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Словесна суперечка між «кадирівцями» та дагестанцями з іншого підрозділу сталася близько 20:00 години у Центральному парку Михайлівки. Під час сварки один із окупантів почав стріляти у повітря зі стрілецької автоматичної зброї. У ході зіткнення одному з загарбників завдали численні колото-різані рани, від яких він помер.

Смерть окупанта призвела до відкритого протистояння між підрозділами із застосуванням підствольних гранатометів ГП-25 «Костер», ручних наступальних гранат та стрілецької автоматичної зброї.

«Під час бою, успіх мали дагестанці. По обидва боки безповоротні втрати склали 20 військовослужбовців підрозділів РФ, поранених – понад 40. Командир «кадирівського» підрозділу (ймовірно, у званні полковника), у якості покарання, був відправлений на передові позиції», — йдеться у повідомленні.

У суботу на трасі «Мелітополь-Бердянськ» сталася ДТП. Зіткнулися ворожі «Урал» та «Камаз».

«Частина так званого «сухопутного коридору» було перекрита два дні. За інформацією росЗМІ, загинув один окупант, але мешканці повідомляють, що «швидких» було набагато більше», — написав міський голова Мелітополя.

Минулого тижня у Роботине російський командир наказав бійцям переодягнутися в українську форму, щоб зайти в тил до українських військових, але забув попередити про це «колег».

«Окупанти не визнали «своїх» і розстріляли 32 окупанти. Командир дезертирував, ховався біля Мелітополя, але його знайшли. Під час затримання боровся до останнього – вбив двох окупаційних поліцейських і сам був убитий на місці», — написав Федоров.

«Бавовна» у Запорізькій області: ліквідовано базу окупантів

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя