Був по плечі у воді: у Запоріжжі патрульні врятували підлітка, який впав у річку

Був по плечі у воді: у Запоріжжі патрульні врятували підлітка, який впав у річку.

Був по плечі у воді: у Запоріжжі патрульні врятували підлітка, який впав у річку. Ілюстративне фото: telegraf.in.ua

У Запоріжжі двоє підлітків пішли гуляти по Шевченківському району та загубились. Один з них впав у річку та тривалий час не міг самостійно вибратись.

Як повідомили у Патрульній поліції, минулого тижня до поліції надійшов виклик, що двоє хлопців загубилися під час прогулянки. Один з них упав у воду і не міг самостійно вибратися. Екіпажі патрульної поліції спрямували на пошуки дітей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Патрульні ретельно обшукували берегові ділянки, паралельно спілкуючись телефоном з 13-річним Максимом, якій був по плечі у воді. Ситуація ускладнювала тим, що це було в темну пору доби й підліток не орієнтувався на місцевості. До того, ж на вулиці був мороз, а телефон Максима мав низький заряд.

Патрульним вдалось знайти хлопця, він по плечі стояв у воді та не міг рухатися, бо потрапив на мулисте дно. Через щільні зарості очерету інспектори пробралися до знесиленого хлопця та врятували його.

Хлопця негайно перевдягли в сухий одяг, а рятувальники, що прибули на допомогу, донесли Максима до патрульного авто.

Друга Максима знайшли замерзлим і зляканим. Він бродив хащами на іншому березі. Сергій дуже зрадів, коли побачив інспекторів.

Обох хлопців ушпиталили.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя