Бійці ССО розповіли про штурми російських окопів на Запорізькому напрямку

Бійці ССО розповіли про штурми російських окопів на Запорізькому напрямку.

Бійці ССО розповіли про штурми російських окопів на Запорізькому напрямку. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

У Запорізькій області військові РФ збудували десятки кілометрів систем оборони, через що дуже важко Силам оборони України штурмувати забетоновані окопи з норами.

Як розповів головний сержант роти, десантник, ветеран АТО Олександр Морозов із позивним «Квіточка», на Оріхівському напрямку армійців брати ворожі позиції тренують бійці тактичної групи «Медоїд» ЗСУ. Адже, за прогнозом військових, штурмів найближчим часом буде багато. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами «Квіточки», це повномасштабна війна, яка триватиме мінімум 1,5-2 роки.

— Саме м’ясорубка. Потім, можливо, інтенсивність впаде. Для того, щоб це зрозуміти, треба вчити історію та спиратись в першу чергу на факти,- сказав Олександр Морозов.

Сьогодні українським бійцям на Запорізькому напрямку вкрай важко. Як пояснив захисник, це через те, що росіяни знали, де наступатимуть ЗСУ та відповідно підготувалися.

— Росіяни знали, де ми будемо наступати. Всі ж вчились за однаковими підручниками. Тут справжній В’єтнам: вони сидять у забетонованих окопах, в яких є нори, — підкреслив Олександр Морозов.

Раніше ми писали, що українські захисники на Мелітопольському та Бердянському напрямках продовжуть вести наступльну операцію та мають частковий успіх.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя