«Бавовна» у Запорізькій області: вбитих окупантів вивозили вантажівками, — ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Представники руху опору передали українській розвідці координати російських загарбників у Запорізькій області. Після того, як було проведено дорозвідку, українські захисники завдали удари по ворожим об’єктам.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки.

У День державного прапора України, 23 серпня, в Енергодарі пролунало кілька потужних вибухів. Перший вибух пролунав близько 19:00 у штабі ФСБ по вулиці Набережна, 24, де на той момент проводили захід для особового складу ворожих військ.

Коли російські окупанти почали евакуюватися, був завданий повторний удар по паркувальному майданчику поблизу будівлі. Внаслідок удару було додатково знищено особовий склад ворога та їх припарковані авто.

«Тіла вбитих загарбників кількома військовими «Уралами» відвезли у напрямку Мелітополя», — повідомляють у розвідці.

В окупованій Кам’янці-Дніпровській близько 6:00 ранку 24 серпня дрон-камікадзе вдарив у вікно приміщення «заступника голови» окупаційної військово-цивільної адміністрації, колаборанта Олександра Реймера. Пораненого колаборанта евакуювали до лікарні.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», вранці 18 серпня пролунав вибух у будівлі окупаційних «правоохоронців» в Енергодарі. В результаті численні поранення отримали: начальник міського відділу полковник МВС Росії Павло Чесанов (Чуваська республіка), його заступник з оперативної роботи, керівник слідчого відділу, начальник чергової частини та керівники низки підрозділів.

Ворог завдає авіаудари по звільненому населеному пункту Запорізької області, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя