Армія РФ воює в районі села Роботиного без ротацій та підкріплень

Армія РФ воює в районі села Роботиного без ротацій та підкріплень.

Армія РФ воює в районі села Роботиного без ротацій та підкріплень. Фото: delo.ua

Вчора, 25 серпня, українські захисники продовжили контрнаступальні операції біля села Роботиного, що на заході Запорізької області та просунулися вперед. При цьому, російські «воєнкори» занепокоєні відсутністю підкріплень та ротації військових РФ в цьому районі.

Як повідомили в Інституті вивчення війни (ISW) у щоденному звіті, один відомий російський «воєнкор» висловив занепокоєння щодо здатності втомлених боями російських військ захистити себе від можливих майбутніх атак з боку України в районі Роботиного (10 кілометрів на південь від Оріхова) на тлі заяв про те, що бойові дії перемістилися в південну частину Роботиного.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російській військовий кореспондент стверджує, що багато російських військовослужбовців, які воюють під Роботиним, перебувають на передовій з початку українського контрнаступу і що ці підрозділи борються з нестачею підкріплень на передовій.

Це твердження підтверджує оцінку ISW, що російські війська, які воюють на заході Запорізької області, обороняються від українських атак з початку контрнаступу без ротації або значного підкріплення.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя