Англійська мова з легкістю у будь-якому віці та незалежно від попереднього багажу знань

Без досконалого знання англійської мови сьогодні неможливе успішне ведення бізнесу з іноземними партнерами, знання мови необхідне для вивчення новинок науково-технічної літератури, читання в оригіналі художніх книжок чи для перегляду оскароносних кіношедеврів, більшість з яких є англомовними. Навіть тривале навчання в одному з ВУЗів не забезпечує належного володіння англійською мовою, тому більшість молодих людей чи підлітків обирають курси англійської мови, що відбуваються у стінах центру Cambridge Assessment English майже в центрі Києва (5-ть хвилин пішки від станції метро «Золоті ворота») або в форматі онлайн-занять. Щороку слухачами курсів стають більш як 4000 студентів, освітні послуги яким надають понад 70 кваліфікованих викладачів та безпосередніх носіїв англійської мови.

Як записатися на курси по вивченню англійської

Процес вивчення англійської мови в навчальному центрі Cambridge Assessment English передбачає різній освітній рівень слухачів, для яких передбачено понад 80 освітніх програм – від найнижчого рівня для дітей до вивчення англійської мови за професійними критеріями. Для того, щоб зареєструватися на курсах, потрібно:

  • заповнити бланк заявки на сайті cambridge.ua та очікувати на зворотній зв’язок з менеджерами центру за номером телефону або через листування в електронній поштовій скриньці;
  • пройти онлайн-тестування задля визначення реального рівня знань та навиків з володіння англійською мовою (окрім онлайн-тесту перевірці підлягають розмовні та письмові знання);
  • обрати із запропонованих менеджерами варіантів програму навчального курсу та найбільш оптимальний графік проведення навчальних занять. Заняття можуть відбуватися за безпосередньої присутності слухача в приміщенні центру по вул. Ярославів Вал, буд. 13/2-б, офіс №39 або в онлайн режимі.

Після узгодження всіх особливостей навчального процесу та оплати вартості навчання (повної – зі знижкою 10 відсотків або часткової – за окремий модуль) студент курсів отримує доступ до особистого електронного кабінету, де буде відображатися вся актуальна інформація.

В чому особливості навчального процесу

Процес вивчення англійської мови в онлайн-форматі передбачає заняття у вигляді Zoom конференції, програма якої складається для кожної групи окремо. Всі без виключення заняття (навіть з найменшими дітками чи слухачами з мінімальним рівнем англійської) проходять виключно на англійській мові, за т.з. комунікативною методикою, яка пришвидшує зникнення мовного бар’єру між студентом та викладачем вже після декількох занять.

Студент має змогу самостійно обирати кількість занять, які можуть проводитись два або три рази на тиждень та їхню тривалість (кожне заняття може тривати від 1,5 до 3 годин). Учбові програми з вивчення англійської мови є повністю адаптованими з віковими категоріями слухачів та цілями, які вони ставлять перед собою, відвідуючи курси. У випадку пропуску трьох чи більше учбових занять можливе їх відпрацювання за індивідуальним графіком, погодженим з викладачем (відпрацювання повністю безкоштовне).

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя