2024: рік якої тварини за східним календарем і що він принесе

2024: рік якої тварини за східним календарем і що він принесе.

2024: рік якої тварини за східним календарем і що він принесе. Фото: gettyimages.com, Olga Shumytskaya

За східним календарем 10 лютого 2024 починається час Зеленого Дерев’яного Дракона.

Символ наступного року символізує енергію, владу. У країнах Азії це найсильніший знак. Однак 2024 — рік Дерев’яного Дракона, а значить він матиме м’якість і делікатність поведінки, тому з ним можна буде порозумітися.

Рідна стихія Дракона – ця Земля. Це символізує стабільність та надійність. Тому люди зможуть досягти гарних результатів у своїх починаннях. До того ж, у всіх сферах життя. Дракон є символом удачі та везіння, несе процвітання та достаток.

Період року Зеленого Дерев’яного Дракона

За китайським календарем рік починається з 10 лютого 2024 року і триватиме до 28 січня 2025 року.

У чому зустрічати Новий рік Зеленого Дерев’яного Дракона

Рекомендують зустрічати 2024 рік у чомусь, що нагадує традиційний китайський костюм – наприклад, сукня-кімоно із широкими рукавами. При цьому все повинно переливатися від паєток і кристалів. Краще не вибирати білий та сріблястий колір. При цьому варто підібрати червоні аксесуари з великою кількістю камінців.

Що готувати на Новий рік 2024

Страв, по можливості, має бути багато. Для сервірування краще вибирати золотий та білий кольори. Для прикраси підійде 8 мандаринів, які означатимуть нескінченність.

У меню мають бути страви з рису, риби, морепродуктів, свинини та птиці. Також рекомендують приготувати пельмені, в одному з яких можна сховати монету. Той, хто її знайде, відчуватиме особливе прихильність Дракона. Варто також покласти на стіл фрукти.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя